In de winter ligt de tuin niet stil

Zo onder de sneeuw ziet de tuin er mooi verstild uit. Ondertussen gebeurt er veel; de mest en compost liggen te ‘rijpen’ voor gebruik, de bodem rust uit en de tuinders zijn druk met de plannen voor het komend jaar.

Een vernieuwde website

Een van de plannen is nu al uitgevoerd: de website is vernieuwd. De inhoud klopt weer met hoe we nu werken en buurtgenoot Arnold Meulenbeld heeft zijn hulp aangeboden en de website helemaal werkend en up-to-date gemaakt. Daar zijn we superblij mee. Dank je wel Arnold!

Meewerkdagen

Neem gerust een kijkje op de website en zie daar ook alvast de activiteitenkalender van de meewerkdagen voor het komende jaar. De meewerkdagen zijn altijd om 11 uur op de tweede zondag van de maand, met uitzondering van juni. In verband met pinksteren schuiven we deze meewerkdag een week door naar 16 juni (Groen-moet-je-doen-dag).

Zondag 10 februari

Op deze eerste meewerkdag van 2019 kunnen we aan de slag met het opruimen van de bloemenstrook, het verdelen van de zaden en de kruidentuin. Het is natuurlijk wel even afwachten hoe het weer is of we daadwerkelijk aan de slag kunnen.

Hopelijk tot dan,
Jenny