Contact

tuiniers
Wil je iets vragen? Wil je meedoen? Wil je reageren? Laat in het formulier hieronder een boodschap achter en wij nemen contact met je op.

Tot ziens in de Voortuin!

Hanneke, Dick, Monique, Karin, Agniet, Wil, Nelleke, Gerard, Marc, Anna Lena, Rosario, Urni, Hans, Annelies, Edith en Jenny.

11 antwoorden op “Contact”

 1. Wat ziet de website er toch mooi uit, fris en fruitig…..en wat wordt hij goed bijgehouden…….hoe krijgen we dat voor elkaar voor de voordorp op eigen kracht website? Wie o Wie Weet iemand die in dat gat springt……

  groet, Frans (energieteam voordorp)

 2. Goedemiddag,

  Met veel plezier lees ik over De Voortuin in Voordorp. Een bijzonder sociaal en duurzaam initiatief dat wellicht wel meer dan ooit past in de huidige tijdsgeest. Juist in de stedelijke omgeving is er behoefte aan deze unieke vorm van sociaal en verantwoord tuinieren. Zelf, als inwoner van Utrecht, vind ik het altijd erg leuk om over dit soort plekken te lezen.

  Mijn naam is Reinier van Houtum. Nabij Utrecht, in Doorn, ligt biologische vaste plantenkwekerij Van Houtum. Ons familiebedrijf. Op onze kwekerij zijn we gespecialiseerd in het kweken van biologische vaste planten en het geven van beplantingsadviezen. Daarnaast hebben we een biologische lijn van verschillende bodemverbeteraars ontwikkeld (Bio-Kultura: potgrond, tuinaarde en mestcompost). Onze visie is namelijk dat een gezonde bodem aan de basis staat van een prachtige (moes)tuin.

  Ik vroeg me af of jullie hier ook mee bezig zijn in De Voortuin. Wij zijn meer en meer een verbinding aan het leggen naar de stad. De stadstuinier heeft namelijk ook behoefte aan duurzame tuinproducten. Hierover zou ik graag met jullie in contact komen. Indien daar interesse in is. Indien dit het geval is ben ik bereikbaar per mail of via 06 137 00 356.

  Succes gewenst met de werkzaamheden.

  Groet, Reinier van Houtum

 3. Ik wil best af en toe ( op een avond) meedoen, heb ook nog wat plantjes opgekweekt en nu te veel, mooie site en bijzonder leuk initiatief

  1. Hoi Inge,
   Hopelijk heeft een medetuinier al gereageerd op je bericht, want ik zie nu pas je reactie. Door de zomervakantie was het een beetje rommelig. Je bent heel erg welkom bij de Voortuin. Volgende week zondag gaan we weer met z’n allen aan de slag om 11 uur.
   Groetjes,
   Jenny
   06 1320 1120

 4. Wat een leuk initiatief! Binnenkort kom ik tegenover de Voortuin wonen en ik zou graag af en toe meehelpen. Daarnaast heb ik nog o.a. rabarber en een paar bessenstruiken in potten staan: een Japanse wijnbes, een aalbes en een bosbes. Kunnen deze met mij mee verhuizen en een plaatsje krijgen in de tuin? Alvast bedankt voor een reactie.

 5. Beste mensen,

  binnenkort staat de evaluatie van het initiatievenfonds op het programma voor bespreking in de commissie Mens en samenleving in de Raad.
  Ik heb van een aantal mensen mail gekregen dat zij zich soms zorgen maken over het feit dat maximaal drie jaar uit het initiatievenfonds geput mag worden of dat zij het soms omslachtig vinden om een aanvraag in te dienen voor iets dat eigenlijk elk jaar hetzelfde is. Ik vroeg me af of dat breder leefde dus ik ben veel aan het rondvragen. Hebben jullie ervaring met het initiatievenfonds, en zo ja, is er iets dat je verbeterd zou willen zien of juist prima vindt?

  Met vriendelijke groet,

  Brechtje Paardekooper

  1. Hoi Brechtje,
   Sorry ik vergat te antwoorden, maar we hebben het er wel over gehad. De reacties waren: Wat fijn dat er een initiatievenfonds is! We gebruiken het meestal voor de deelname aan de GMJD-dag. Dan worden de aanvragen altijd goed afgehandeld. Dat het maar 3x aangevraagd kan worden, wisten we niet. De procedure duurt soms wel lang, is de ervaring. En er is onduidelijkheid over waar je het voor zou kunnen aanvragen. We zouden bijvoorbeeld graag een waterpomp hebben in de tuin. Is dat iets wat vanuit het initiatievenfonds betaald zou kunnen worden? Groet en succes, Jenny

  1. Hoi Tanja,
   Fijn dat je laat weten dat het artikel geplaatst is. Het is helder compact verhaal geworden. Ik heb er een berichtje over op onze website gezet.
   Groetjes,
   Jenny

  2. Hoi Tanja,
   Ik heb er een berichtje over geplaatst op de website. Leuk!
   Groet,
   Jenny

Reacties zijn gesloten.