Contact

tuiniers
Wil je iets vragen? Wil je meedoen? Wil je reageren? Laat in het formulier hieronder een boodschap achter en wij nemen contact met je op.

Tot ziens in de Voortuin!

Brigitte, Hanneke, Dick, Monique, Karin, Agniet, Wil, Nelleke, Gerard, Marc, Jeanine, Hans, Annelies, Edith en Jenny.

9 antwoorden op “Contact”

 1. Wat ziet de website er toch mooi uit, fris en fruitig…..en wat wordt hij goed bijgehouden…….hoe krijgen we dat voor elkaar voor de voordorp op eigen kracht website? Wie o Wie Weet iemand die in dat gat springt……

  groet, Frans (energieteam voordorp)

 2. Ik wil best af en toe ( op een avond) meedoen, heb ook nog wat plantjes opgekweekt en nu te veel, mooie site en bijzonder leuk initiatief

  1. Hoi Inge,
   Hopelijk heeft een medetuinier al gereageerd op je bericht, want ik zie nu pas je reactie. Door de zomervakantie was het een beetje rommelig. Je bent heel erg welkom bij de Voortuin. Volgende week zondag gaan we weer met z’n allen aan de slag om 11 uur.
   Groetjes,
   Jenny
   06 1320 1120

 3. Wat een leuk initiatief! Binnenkort kom ik tegenover de Voortuin wonen en ik zou graag af en toe meehelpen. Daarnaast heb ik nog o.a. rabarber en een paar bessenstruiken in potten staan: een Japanse wijnbes, een aalbes en een bosbes. Kunnen deze met mij mee verhuizen en een plaatsje krijgen in de tuin? Alvast bedankt voor een reactie.

  1. Hoi Tanja,
   Fijn dat je laat weten dat het artikel geplaatst is. Het is helder compact verhaal geworden. Ik heb er een berichtje over op onze website gezet.
   Groetjes,
   Jenny

  2. Hoi Tanja,
   Ik heb er een berichtje over geplaatst op de website. Leuk!
   Groet,
   Jenny

Reacties zijn gesloten.