Contact

tuiniers
Wil je iets vragen? Wil je meedoen? Wil je reageren? Laat in het reactieveld hieronder een boodschap achter en wij nemen contact met je op. Jouw reactie of vraag is niet zichtbaar voor andere bezoekers.

Wil je op de hoogte blijven? Klik dan rechtsonder op ‘follow’ en laat je e-mailadres achter. Je ontvangt dan een mailtje als er nieuws is.

Tot in de Voortuin, namens het voorbereidingsteam; Brigitte, Hanneke, Dick, Monique, Karin, Liesbeth, Agniet en Jenny.

9 Reacties op Contact

 1. Frans schreef:

  Wat ziet de website er toch mooi uit, fris en fruitig…..en wat wordt hij goed bijgehouden…….hoe krijgen we dat voor elkaar voor de voordorp op eigen kracht website? Wie o Wie Weet iemand die in dat gat springt……

  groet, Frans (energieteam voordorp)

 2. Inge van kampen schreef:

  Ik wil best af en toe ( op een avond) meedoen, heb ook nog wat plantjes opgekweekt en nu te veel, mooie site en bijzonder leuk initiatief

  • Jenny Lindhout schreef:

   Hoi Inge,
   Hopelijk heeft een medetuinier al gereageerd op je bericht, want ik zie nu pas je reactie. Door de zomervakantie was het een beetje rommelig. Je bent heel erg welkom bij de Voortuin. Volgende week zondag gaan we weer met z’n allen aan de slag om 11 uur.
   Groetjes,
   Jenny
   06 1320 1120

 3. Marijn schreef:

  Wat een leuk initiatief! Binnenkort kom ik tegenover de Voortuin wonen en ik zou graag af en toe meehelpen. Daarnaast heb ik nog o.a. rabarber en een paar bessenstruiken in potten staan: een Japanse wijnbes, een aalbes en een bosbes. Kunnen deze met mij mee verhuizen en een plaatsje krijgen in de tuin? Alvast bedankt voor een reactie.

 4. Tanja Bubic schreef:

  Dag bezige bijen van de Voortuin! Hebben jullie dit artikel – incl. interview met Jenny – al gezien: https://www.buurtwijs.nl/content/geef-me-de-ruimte-deel-1

  Een aanrader!! Mooie dag, geniet,

  Tanja

  • Jenny Lindhout schreef:

   Hoi Tanja,
   Fijn dat je laat weten dat het artikel geplaatst is. Het is helder compact verhaal geworden. Ik heb er een berichtje over op onze website gezet.
   Groetjes,
   Jenny

  • Jenny Lindhout schreef:

   Hoi Tanja,
   Ik heb er een berichtje over geplaatst op de website. Leuk!
   Groet,
   Jenny

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *